krachtige basis

Bram Hulzebos OIM Orthopedie

Hunebedden staan voor ons symbool voor de kwaliteit en de kracht van onze orthopedische hulpmiddelen. Wij bieden een breed assortiment: van voetzorg, (semi-)orthopedische schoenen, steunzolen en steunkousen tot orthesen en prothesen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten met behulp van onze producten en diensten hun bewegingsdoel hebben bereikt. Voor onze orthopedische schoenen waarborgen wij dat met de kwalitatief goede producten van Choose your Shoes. Producten zoals schachtverstevigingen, zoolverstevigingen en zoolmaterialen. Als operationeel manager zie ik met eigen ogen dat onze adviseurs samen met de klant vrij makkelijk mooie orthopedische schoenen kunnen samenstellen. Het modellenboek biedt veel mogelijkheden. Ondanks de grootte van ons bedrijf slagen wij er in het persoonlijke contact met onze klanten te bewaren. 

Kwaliteit en Kracht

Choose your Shoes is een betrouwbare leverancier, waardoor wij de afgesproken levertijd aan onze klant kunnen waarmaken. Bovendien staan zij altijd open voor gesprekken over idee├źn en verbeteringen. Iedere klant is

uniek en heeft een eigen bewegingsdoel waarmee hij bij ons komt. Met onze sterke basis realiseren wij persoonlijke dromen van onze klanten zodat zij zo min mogelijk beperkt worden door hun aandoening. Wij staan voor kwaliteit. Dat is onze kracht.

Uw vragen worden in 5 werkdagen verwerkt en zijn onderhevig aan onze algemene voorwaarden