Met kleur bedien ik mijn klanten.

André IJsebrands Orthodesign

Ortho Design is een jonge en dynamische onderneming op gebied van orthopedische schoentechnische voorzieningen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Als kleine zelfstandige ondernemer zonder personeel, ben ik door te werken met CYS, alsnog in staat om mijn klanten alle mogelijke producten te bieden. Door al mijn productie uit te besteden, van leestontwerp tot en met de uiteindelijke orthopedische schoenen, kan ik meer tijd investeren in mijn klanten. Ik vind het elke keer weer een mooie uitdaging om samen met mijn klant het functionele ontwerp van de orthopedische schoen te verwerken in een mooie en functionele creatie. Ik merk aan mijn klanten dat dit bijzonder goed gewaardeerd wordt. CYS zorgt vervolgens voor de complete productie en zorgt keer op keer voor een hoge kwaliteit van mijn eindproducten. CYS denkt mee en geeft advies voor nog beter resultaat. 

Continu in ontwikkeling

Sinds enkele jaren werk ik met Choose your Shoes. Doordat CYS gebruik maakt van de nieuwste technieken en continu nieuwe producten en methoden ontwikkelt, zie ik steeds betere en mooiere resultaten in de geleverde

schoenen. Hierdoor kan ik mijn klanten nieuwe ontwikkelingen laten ervaren waardoor ik mezelf als ondernemer zonder personeel toch groots kan positioneren. Enthousiaste klanten maken mijn bedrijf succesvol.

Uw vragen worden in 5 werkdagen verwerkt en zijn onderhevig aan onze algemene voorwaarden