Vesters

Lees meer

Vesters, is een semi-orthopedisch schoenenmerk van Nederlandse bodem. Fashion en functionaliteit zijn de 2 kernwaardes. Vesters wordt geproduceerd op standaard leesten. De leesten zijn ontworpen om enerzijds extra ruimte te bieden, terwijl anderzijds de buitenkant van de schoen zeer elegant blijft. Online bestellen is gebruiksvriendelijk en snel. Bestel via de website of op de Ipad met de gratis Vesters Best Match App. Deze app berekent het juiste maatadvies door middel van 3 voetmaten. Binnen enkele minuten gaat je bestelling in productie. Tijdens het bestellen selecteer je de juiste functionele (zool-)aanpassingen en vergroot je de Vesters modellen. Wij garanderen een levertijd van maximaal 14 kalenderdagen.
Vesters mixt functionaliteit met fashion, voor actieve en modebewuste dames en heren.

Vesters Best Match

De Vesters Best Match app is nu beschikbaar in de Apple Store. Download de app op je Ipad om een snel leestadvies te krijgen en Vesters hierdoor makkelijk en snel te bestellen. Als Vesters dealer ontvang je een persoonlijke login. Benieuwd hoe het bestellen werkt? Bekijk dan hier onze demo.
Interesse om Vesters dealer te worden? Neem vrijblijvend contact op:

info@vestersshoes.com
T: 0475 389130

Uw vragen worden in 5 werkdagen verwerkt en zijn onderhevig aan onze algemene voorwaarden
*Verplicht veld
Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info