Vesters

Semi-orthopedie

Onze branche; orthopedische schoentechniek verandert snel. Er ontstaat een stijgende vraag naar semi-orthopedische schoenen. Voor sommige voetproblemen kan te bewerkelijk en daar door te duur zijn om complete maatschoenen te produceren. In dat soort gevallen is het prettig om naar een meer gestandaardiseerd product uit te wijken. Vesters wordt geproduceerd op standaard leesten en uitgevoerd met functionele aanpassingen op maat. Vesters heeft bovendien het voordeel van jarenlange ervaring en vakmanschap binnen orthopedische oplossingen. Bekijk hier de website van Vesters.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Vesters en wellicht dealer worden? Neem contact op:

info@vestersshoes.com
T  0475 389130

Vesters Lees meer Vesters
Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info