Onze core business

Ieder product is uniek

Ieder afzonderlijk product wordt op een persoonlijke leest gemaakt en is daardoor uniek. Wij produceren een ruim assortiment en bieden oplossingen voor lichte orthopedische problematiek tot aan zeer zware orthopedische vraagstukken die vragen om complexe functionele voorzieningen. Op het gebied van orthopedische schoentechniek is geen één uitdaging ons te groot. Dankzij onze lean productieprocessen in de productie faciliteit, kunnen we grootschalig en efficiënt produceren. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden tegen Europese kwaliteitsnormen. Bekijk hier onze bedrijfsvideo's.

 

 

Meer informatie?

Bent u als orthopedisch schoentechnisch bedrijf op zoek naar een geschikte outsourcingpartner? Voor een vrijblijvende afspraak met een van onze accountmanagers en/of offerte kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care.

Customer Care
E: customercare@chooseyourshoes.eu 
T: 0475 - 38 91 30  

LOOXZ Collectie Orthopedische schoenen LOOXZ
Maatwerk Orthopedische schoenen Maatwerk
Speciale producten Op maat gemaakt Speciale producten
Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info