Front-end Solutions

Slaat een brug tussen paskamer en produktie

De wereld verandert. Nieuwe (digitale) technologieën doen voortdurend hun intrede in de wereld, ook in de orthopedische schoentechniek. CYS wil een drijvende kracht zijn bij het ontwikkelen van innovaties, die onze klanten in staat stellen om aan de eisen en wensen vanuit de omgeving tegemoet te komen. Wij voegen technologie toe aan de krachtige ambachtelijke basis waaruit wij zijn voortgekomen. 

Onder de vlag van de CYSuite bieden wij een reeks vernieuwende tools aan, die de paskamer-medewerker in staat stellen efficiënt en dus produktief te werken. Deze tools maken gebruik van digitale technologie en cloud-communicatie. Op het gebied van digitaal aanmeten is er CYScan. In combinatie met onze Expert Module kunt u alle specificaties voor uw leesten, supplementen en proefschoenen vanaf uw laptop of PC naar ons doorsturen.

Daarnaast hebben wij voor de iPad een revolutionaire tool ontwikkeld voor het vastleggen van pasveranderingen aan folie-passchoenen, genaamd CYShape. In de toekomst zullen bovendien nog enkele aanvullende innovaties het levenslicht zien die als gezamenlijke doel hebben om een brug te slaan tussen paskamer en produktie.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze innovatieve paskamer-oplossingen, zoals CYScan en de bijbehorende Expert Module of onze nieuwste tool CYShape, neem dan contact op voor nadere informatie of zelfs een demo met:

Anoek Bremer - Consultant Front-end solutions
E: a.bremer@chooseyourshoes.eu
T: +31 (0)652673190

CYScan Digitaal maatnemen CYScan
Next steps The best is yet to come Next steps
Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info