Partners

Synergy in business

The power of cooperation
CYS gelooft in eigen kracht, maar ook in de kracht van samenwerking. Allereerst geloven we in een goede samenwerking met onze agenten en distributeurs, die onze producten verkopen en ondersteunen op de markten die zij beter kennen dan wij. 

Ook buiten het verkoopdomein werken we graag samen met partijen die kunnen bijdragen aan onze eigen vakkennis en sterke punten. Op deze manier kunnen we onze producten en diensten verbeteren ten behoeve onze klanten. Het is ons doel om meer toegevoegde waarde te creëren. 

We komen graag in contact met organisaties die waarde kunnen toevoegen aan onze onderneming en andersom. We kijken er naar uit om met u in contact te komen om de mogelijkheden voor een eventuele toekomstige samenwerking te bespreken. 

Customer Care
E: customercare@chooseyourshoes.eu 
T: +31 (0) 475 389 130  

Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info