Over ons

De oorsprong van ons bedrijf gaat terug naar 2001, toen wij op kleine schaal zijn gestart met de produktie van orthopedische maatschachten in de Filippijnen. Vanaf 2005 maken we hoofdzakelijk alleen nog complete orthopedische maatschoenen en is ons produktiebedrijf uitgegroeid naar een volwaardige en professionele organisatie van bijna 400 werknemers.

Het hoofdkantoor bevindt zich in het Midden-Limburgse Heythuysen en is verantwoordelijk voor de marketing, Benelux-verkoopactiviteiten en de algehele bedrijfsleiding. Ook de afdelingen Product development & Outsourcing (PDO) en Front-end solutions & Product training maken onderdeel uit van de Nederlandse moederorganisatie.
De missie van Choose your shoes (CYS) luidt: 
  
"We want to be the global leader in delivering products and services to professionals in the footcare and footwear business that empower them to be sucessful in their market".

Dit betekent dat wij ons richten op de business-to-business markt en onze produkten niet direct leveren aan de eindklant.
Het in 1926 opgerichte Nederlandse schoenenmerk Vesters is in 2013 door ons overgenomen met de bedoeling om onder dit merk semi-orthopedische schoenen en comfortschoenen op de markt te gaan brengen. Design, ontwikkeling en marketing voor Vesters vindt plaats onder de vlag van Choose your shoes. Voor meer informatie over Vesters kunt u terecht op www.vestersshoes.com.

Wereldwijd werken wij met exclusieve agenten of distributeurs, die de verkoop en klantondersteuning in een bepaald land of geografische regio voor hun rekening nemen. Meer informatie hierover vindt u op de contactpagina.

Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info