Vermoeide Voeten?

Nu niet meer!

Om te vieren dat wij LOOXZ Essentials hebben gelanceerd, hebben we een uniek kadootje voor u. Hiermee voelt u zich al binnen enkele minuten helemaal opgefrist. Iedereen herkent zich wel in het altijd maar druk zijn.... we vergeten vaak om even wat tijd voor onszelf te nemen. Toch is dit essentieel. Volgens eeuwenoude Chinese tradities zitten de belangrijke 'trigger' punten in je voeten. Doordat men de hele dag op schoenen loopt worden deze trigger punten nauwelijks gestimuleerd. Benieuwd hoe deze oefening werkt? Begin hier!

Plaats de bal onder je voet

  1. Zet wat druk op de bal en rol rustig heen en weer
  2. Rol vanaf de bal van je voet naar je hiel. Blijf herhalen en probeer ook ronde bewegingen
  3. Haal een paar keer diep adem tijdens de oefening

Oefen 1 minuut per voet.

 

 

Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info