Paar van de Maand

Juni 30-6-2016

Ik wil dolgraag een paar schoenen die goed passen en stabiliteit geven, zodat ik meer kan doen met minder pijn...

Meer stabiliteit en minder pijn.... Zo luidde de wens van mijn cliënte, aldus Martin Westerhof van OSWE orthopedie. Door samen een lage schoen aan te passen tot de gewenste hoogte van 15 cm, maar daarbij het model zoveel mogelijk op het voorbeeld te laten lijken, kwamen we tot dit ontwerp. Het speelse effect wilden we ook graag terug zien in de schoenen. Dit is met de laserprinter van CYS gedaan en heel goed gelukt. Onze cliënte was zeer tevreden met het resultaat, en wij dus ook!”

Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info