LOOXZ Rebelz

De nieuwe kidz collectie

LOOXZ Rebelz is onze nieuwste kidz collectie! Een mooie, nieuwe schoenencollectie met een fris design voor onze kleine superhelden. 

Om de oude catalogus vaarwel te kunnen zeggen, hebben we ervoor gekozen om de kinderenschoenen in een nieuw jasje te steken. Met input en feedback vanuit de markt hebben we dan ook LOOXZ Rebelz ontwikkeld. Een complete collectie met ontwerpen die stuk voor stuk aanspreken door hun tijdloze uitstraling en individuele karakter en daarmee inspelen op de behoeften van de hedendaagse klant. Tevens zijn deze schoenen voor iedereen die LOOXZ Rebelz aanspreekt.

Met deze nieuwe frisse collectie geeft u de jonge cliënten een frisse maar vooral ook moderne keuze. U heeft de keuze uit diverse modellen, kleuren en onderwerken. Daarbij zijn alle functionele aanpassingen aan de schoen mogelijk. De kleuren en materialen zijn op voorhand geselecteerd, daarbij hebben we een aantal modellen uitgekozen waarbij het mogelijk is deze in Amazon leer te verkrijgen in plaats van suède en we hebben voor u de modellen geselecteerd waarbij u een mediale, laterale of een rits aan beide kanten kunt plaatsen. Bekijk de modellen in onze STORE.

Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info