LOOXZ Essentials

Tijdloze klassiekers

LOOXZ Essentials is onze nieuwste collectie. Met deze klassieke collectie geeft u uw cliënten een vertrouwde keuze, gepresenteerd in een retail-achtige beleving. Onze huis-ontwerper: Peter Verhoeven heeft alle modellen ontworpen op basis van de best verkochte modellen uit het vorige CYS modellenboek. LOOXZ Essentials is makkelijker te bestellen en bieden wij aan tegen een lagere prijs, waardoor u zowel tijd als geld bespaart. Vooraf zijn de materialen van de meest gekozen kleuren geselecteerd. Op basis hiervan zijn er per model steeds 4 kleuropties mogelijk. Ook staan er per model keuzemogelijkheden in sluiting en onderwerk afgebeeld. Bekijk de modellen in onze STORE

Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info