Evenementen in 2015

17-09-15

De eerstvolgende beurs waar we dit jaar met onze eilandstand staan is: de OST Messe te Keulen 23-10-2015 en 24-10-2015. Voor de ontwikkeling van onze nieuwe beursstand zijn wij een samenwerking aangegaan met Tausch. Een professioneel bedrijf die de juiste snaar wisten te raken bij ons thema: Technology Meets Craftmanship. Een eigentijdse look, met oog voor innovatie maar ook genoeg ruimte en sfeer voor de uiting van het vakmanschap in onze branche. Zo is er op onze stand een demonstratie van de CYScan met een nieuwe CYScan video op groot scherm. Er is een mogelijkheid om onze Ipad app; de CYShape te testen.

Ook kunt u rustig onze nieuwe website en bedrijfsvideo op een 'creatieve manier' bekijken. Hiernaast ziet u de Samples van de Careline Diabetic's voor mannen en vrouwen. Tijdens iedere beurs verzorgen wij vanuit Choose Your Shoes een workshop met meer uitleg en informatie over het concept dat wij aan het ontwikkelen zijn genaamd: de CYSuite. De workshop tijdens de OST Messe is op: vrijdag 24-10-15 van 14.00 uur - 14.25 uur in Halle 4.2, H-021 

 

 

Onze oplossingen
Onze core business Onze core business

Onze core business bestaat uit het produceren van op maat gemaakte orthopedische schoenen en aanverwante producten. Als professionele outsourcer, verzorgen wij het complete productieproces; van leestontwerp tot aan een snelle levering van het eindproduct. Hierdoor kan onze klant zich richten op de cliënt zodat er nog beter aan zijn/haar eisen voldaan wordt. Als wereldwijd marktleider, stellen wij onszelf hoge doelen in kwalitatief opzicht. Choose your Shoes hanteert bovendien korte levertijden tegen zeer concurrerende prijzen.

Meer info
Vesters Vesters

Vanaf 2016 hebben wij ons assortiment uitgebreid met het semi-orthopedische merk Vesters. De eerste 'Dressed' collectie is nu beschikbaar voor professionals binnen de voetzorgbranche. Vesters onderscheid zich door het modieuze en hippe karakter van de schoenen. Doordat de zoolaanpassingen subtiel en met oog voor detail, worden verwerkt, blijft het design behouden. Als Vesters dealer bied je hiermee een modieuze schoen met de juiste functionele oplossing.

Meer info
Front-end Solutions Front-end Solutions

Naast de produktie van orthopedische schoenprodukten bieden wij ook diverse front-end tools aan voor professionals in de voetzorg onder de overkoepelende naam CYSuite. Hiermee ondersteunen wij het klantenproces met betrekking tot het inventariseren, vastleggen en verwerken van alle productspecificaties ten behoeve van het produceren van orthopedische (maat)schoenen.

Meer info